Nikina izkušnja

Stara sem 14 let. Imela sem že dlje časa težave s hrbtom, ki so mi po napornejših fizičnih treningih tako v poletnih kot zimskih mesecih povzročale težave.

Bolečine, ki sem jih čutila so vplivale na moje počutje in mi omejevale potek treninga. Po nekaj mesecih je bila bolečina tako močna, da nisem mogla ne ležat in ne sedet. Nisem več zdržala bolečin brez tablet. Odločila sem se ,da moram nekaj narediti. Z mami sva odšle k vsem možnim zdravnikom ampak noben mi res ni kaj dosti pomagal. Tudi fizioterapija v zdravilišču ni pomagala.

Iskali smo rešitev, ko je mami od sodelavke izvedela za terapijo AEQ. Upala sem da bo končno nekdo, ki mi lahko pomaga in res je bilo tako. Odkar hodim na AEQ terapije lahko delam vse česar prej nisem mogla. Lahko skačem, spim in sedim brez bolečin. Saj takrat nisem mogla skakati niti spati, ker me je tako zelo bolelo.

Že po prvi terapija sem občutila veliko spremembo in občutno zmanjšanje bolečine. Zdaj delam vaje vsak dan in treniram še naprej brez bolečin.

AEQ terapijo priporočam vsem, ki imajo bodobne težave kot jaz, saj jim bo to zelo pomagalo pri premagovanju bolečin brez zdravil.

Nika, Novo mesto