Kontakt in kje me najdete

Kontakt

Elektronsko sporočilo: info@zbz-aeq.si

Telefon: 041679936

 

Brežice, Ulica bratov Gerjevič 1a

O meni

Vsakodnevni treningi, stres, hitenje in naglica vsakdana so me pripeljali do izgube občutka, kako sem. Imel sem bolečine v hrbtenici, zbujal sem se utrujen, bolečine so se razširile na ramena, komolce, vrat in glavo. Hodil sem na različne terapije, ki so mi le lajšale težave, vzrok pa se ni odpravil. Februarja 2016 sem spoznal AEQ metodo ®. S pomočjo gospoda Ernsta sem se naučil pomagati sam sebi, izboljšati svoje počutje in odpraviti svoje bolečine, SAM. Postopoma se mi je vračal občutek v telo, kar mi je tudi omogočilo, dvigniti kontrolo nad telesom, življenje pa mi je veliko bolj enostavno, lahkotno in učinkovito. Navdušil sem se nad rezultati razumevanja AEQ metode ® in izvajanja AEQ vaj® ter nadaljeval z izobraževanjem za AEQ učitelja, saj želim to izkušnjo deliti z ostalimi in jim pomagati k izboljšanju kakovosti življenja.

Sebe lahko spremenimo samo mi sami, nihče drug ne more čutiti nameto nas. Podzavest pa lahko spremenimo samo z zavestnim učenjem, kar nas uči AEQ metoda ®.

AEQ metodo® učim v obliki individualnih aktivnih terapij, 3 mesečnih tečajev in posameznih delavnic.

Vsakemu posamezniku se posvečam posebej in mu pomagam razumeti, zakaj ima težave, kako se jih da izboljšati in odpraviti in kako lahko kakovostnejše živi svoje življenje.

Žiga Božič Žagar, učenec AEQ metode ® 3. Stopnje