Kontakt

Elektronsko sporočilo: info@zbz-aeq.si

Telefon: 041679936

 

Učenje v živo poteka v Brežicah.

Cenik

Individualno učenje z energijsko podporo (120min) – 110€


Individualno učenje AEQ metode preko spleta (60 min) – 50€

 

Individualno učenje AEQ metode ali AEQ dihanja (1h30 min) – 80€

 

Posvet o AEQ (45 min) – 30€

 

Reiki (energijski tretma, 1h)50€

 
 

O meni

Žiga je dolgoletni učitelj AEQ metode, ki pomaga ljudem pri odpravi kroničnih bolečin, izboljšanju dihanja, odpravi negativnih podzavestnih čustvenih in fizičnih vzorcev. Pomagal je že preko 500 ljudem z težavami in bolečinami v telesu. Objavljal je članke v revijah Bodi Eko in HR&M. Uspešno sodeluje s profesionalnimi in pol profesionalnimi športniki, pri izboljšanju rezultatov in preventive pred poškodbami. Je nekdanji rokometaš in magister Ekonomske fakultete v Ljubljani. Ukvarja se s različnimi športi in alternativnim pristopom do izboljšanja kvalitete življenja. Nenehno se izobražuje in nadgrajuje, da lahko svojim stranka preda, čim boljše znanje in izkušnje na poti k boljšem življenju.

Vsakodnevni treningi, stres, hitenje in naglica vsakdana so me pripeljali do izgube občutka, kako sem. Imel sem bolečine v hrbtenici, zbujal sem se utrujen, bolečine so se razširile na ramena, komolce, vrat in glavo. Hodil sem na različne terapije, ki so mi le lajšale težave, vzrok pa se ni odpravil. Ugotovili so mi tudi, da imam skoliozo. Februarja 2016 sem spoznal AEQ metodo ®. S pomočjo gospoda Ernsta sem se naučil pomagati sam sebi, izboljšati svoje počutje in odpraviti svoje bolečine in ne uravnovešeno držo. SAM. Postopoma se mi je vračal občutek v telo, kar mi je tudi omogočilo, dvigniti kontrolo nad telesom, življenje pa mi je veliko bolj enostavno, lahkotno in učinkovito. Navdušil sem se nad rezultati razumevanja AEQ metode ® in izvajanja AEQ vaj® ter nadaljeval z izobraževanjem za AEQ učitelja, saj želim to izkušnjo deliti z ostalimi in jim pomagati, da zopet lahko počnejo aktivnosti, katere jim bolečina in neravnovesje onemogočata.

Sebe lahko spremenimo samo mi sami, nihče drug ne more čutiti nameto nas. Podzavest pa lahko spremenimo samo z zavestnim učenjem, kar vas naučim s pomočjo AEQ metode®. Vsakem posameznik je unikat in ima unikatno življenjsko zgodbo, zato se vsakem posvetim posebej in prilagodim učni proces njegovim potrebam, ter mu pomagam razumeti, zakaj ima težave, kako se jih da izboljšati in odpraviti za vedno.

Žiga Božič Žagar, učenec AEQ metode ® 3. Stopnje 3/5, učitelj AEQ dihanja 1 stopnje