VAS KAJ BOLI IN NE VESTE ZAKAJ?

Ste že poskusili razne vzmetnice, vzglavnike,
proti-bolečinske tablete in vam nič od tega ni pomagalo?

Niste edini. Brez jasnega vzroka in rešitve trpi za neznanimi bolečinami mnogo ljudi,
 mnogi so preizkusili nešteto možnosti – šli na terapije, jogo, pilates, masaže, dopust v termah, se včlanili v fitnes in tako naprej.
 
Neučinkovitost takšnih metod jih je pustila brez upanja, dokler niso preizkusili AEQ metode®.
posvet

Če se po vseh neuspelih poskusih še niste predali, ste končno na pravem mestu!

Pomembno je razumeti, da je večina kroničnih bolečin, ponavljajočih se poškodb in degeneracije sklepov posledica načina, kako uporabljamo naša telesa – način, kako sedimo, stojimo in se gibljemo vsak dan iz dneva v dan.  In naš živčni sistem je odgovoren, da nam pove, kako uporabljati naša telesa.  Naš živčni sistem nam pove, katere mišice se skrčijo, kdaj jih sprostiti in kako držati telesa, ko sedimo ali mirno stojimo.

Ko odraščamo, se naši možgani dejansko naučijo, kako narediti te stvari. Bolj ko ponavljamo določeno držo ali gibanje, bolj smo se naučili, da postane mišični vzorec. Čez nekaj časa se naši vzorci zasidrajo v podzavest in takrat o njih sploh ne moramo razmišljati. 

Naša zavest in podzavest sta čudovita stvar, ker nam omogočata, da skozi naše vsakdanje življenje delujemo učinkovito. 

Toda na žalost se včasih naučimo vzorcev, ki poškodujejo naša telesa, kot je sedenje, ki je nagnjeno nad računalnik. Edini način za spremembo teh globoko naučenih mišičnih vzorcev je zmanjšanje podzavestne mišične zakrčenosti, zavestnega učenja novih gibalnih vzorcev in posledična sprememba podzavestnih vzorcev.

In to je tisto, kar pri AEQ-ju počnemo. Vključuje možgane in živčni sistem v aktivni učni proces, ki je sestavljen iz zelo počasnih, osredotočenih, zavestnih gibanj. Tehnike gibanja, ki se uporabljajo v AEQ-ju, naučijo živčni sistem, kako sprostiti kronično napetost mišic in stati in se gibati na naravnih, učinkovitih načinih, tako da se ne boste spravili v bolečino ali poškodovali svoje telo.

Spremenite začaran krog bolečin in izboljšajte kvaliteto vašega življenja.

Prijavite se na 45 minuten posvet in preizkusite pozitivne učinke AEQ metode®.